utorok, apríla 22, 2008

Čáčov (20/04/2008)

Amfora - Malacky 6:5 (2:2)

V nedeľu 20/04/2008 sme po skoro šesťmesačnej prestávke odohrali prvý tohtoročný zápas s mužstvom Malaciek.

V úvode zápasu bolo vidieť že hrajeme iba prvý zápas a že súper je viac zohraný. A preto sme po necelých pätnástich minútach prehrávali už o dva góly. Naštastie sa postupne začalo prejavovať že súper nemal na lavičke žiadnych náhradníkov a do poločasu sa nám podarilo ešte vyrovnať gólmi Jana Španku a Mariána Hercegha.

Druhý poločas začal rovnako ako prvý a odpočinutý súper nás v úvodných pätnástich minútach doslova valcoval a postupne nám strelil až tri góly. V týchto momentoch nám opäť pomohla naša lavička náhradníkov a časté striedanie, pomocou čoho sme hru vyrovnali. Následne prišli aj naše góly z kopačiek Ericha Macka, Vladimíra Prokopa, Jozefa Chocholáčka a Miroslava Petroviča. Unavený súper sa už na väčší odpor nezmohol a my sme svoje víťazstvo o jeden gól nakoniec udržali.

Úvodný zápas sezóny nám ukázal kde sú naše slabiny a dúfame, že v ďalších zápasoch si dáme na úvody poločasov väčší pozor.

Zostava:
F.Melicher - M.Šrámek, J.Chocholáček, Ľ.Rehák, B.Hanák - J.Španka, D.Španka, I.Kozaitek, M.Hercegh - E.Macek, M.Petrovič ( M.Kling, V.Prokop, I.Mareček, M.Dermíšek, Ľ.Rehák st. )

Strelci po 1.zápase:
J.Španka 1, M.Hercegh, E.Macek 1, V.Prokop 1, J.Chocholáček 1, M.Petrovič 1

Žiadne komentáre: