pondelok, septembra 24, 2007

Malacky (22/09/2007)

Malacky - Amfora 5:1 (2:0)

V sobotu 22/09/2007 popoludní sme na ihrisku v Malackách odohrali ďalší odvetný zápas s mužstvom Malaciek.


Zápas sa začal dosť vyrovnane a boli sme to my kto mal prvé dve šance. Po jednej z nich a strele Juraja Otrubčáka zvonila tyč domácej brány. Bohužial to bolo z našej strany skoro všetko. Domáci nás postupne dostali pod drtivý tlak z ktorého sme sa len občas vymanili. No a k tomu ešte aj dva dosť lacné góly v našej sieti boli dôvodom, že do prestávky sme sa z tohto útlmu už nedostali.


Druhý poločas pokračoval v rovnakej réžii ako koniec prvého. A keď sme sa začali postupne dostávať späť do hry, nesťastná hra rukou v šestnástke a následný pokutový kop nás znovu podlomili. Ale predsalen sa nám podarilo vytvoriť si gólovú šancu ktorú Marián Hercegh premenil v čestný gól. No na viac nám chýbalo síl a boli to domáci, ktorý ešte do konca zápasu pridali ďalšie dva góly.


Zohrali sme jeden z najhorších zápasov sezóny a ospravedlnením nie je ani fakt, že sme na tento zápas cestovali bez náhradníkov. Čiernou škvrnou zápasu a zatiaľ jedinou v sezóne je ťažké zranenie Františka Melichera, ktorého malíček po zásahu kopačky Ľubomíra Reháka zdobí krásna biela sadra.


Zostava:
F.Melicher - Ľ.Rehák st., J.Chocholáček, Ľ.Rehák, B.Hanák - M.Hercegh, J.Španka, M.Šrámek, D.Španka, J.Otrubčák - E.Macek (-)


Strelci po 19.zápase:
E.Macek 15, J.Španka 6, M.Kling 5, R.Rehák 4, M.Hercegh 4, I.Kozaitek 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 1, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: