pondelok, októbra 01, 2007

Malacky (29/09/2007)

Malacky - Amfora 3:5 (1:2)

V sobotu 29/09/2007 popoludní sme nečakane opäť na ihrisku v Malackách odohrali ďalší zápas s mužstvom Malaciek.


Zápas bol spočiatku vyrovnaný, no na naše prekvapenie sme sa postupne začali presadzovať v strede ihriska. Z toho následne vyplynuli aj naše prvé dva góly ktoré po spolupráci bratov Špankovcov strelil Jano Španka. Bohužial do konca poločasu dokázal súper po hrubej chybe obrany pri štandardnej situácii znížiť.


Druhý poločas bol do tridsiatej minúty znovu veľmi vyrovnaný. Skóre sa menilo ako na hojdačke a na každý náš gól ktorý znamenal dvojgólové vedenie dokázal súper odpovedať. No našťastie v úplnom závere už domáci nemali toľko síl, a preto sme zápas mohli dohrať v pokojnom tempe. Za naše mužstvo sa dva razy trafil Miroslav Kling a raz Patrik Gabriel.


Konečne sme opäť odohrali veľmi kvalitné stretnutie a na našu radosť náš výkon omnoho prevyšol výkon spred týždňa.


Zostava:
P.Junas - J.Dubec, J.Chocholáček, Ľ.Rehák, B.Hanák - M.Hercegh, I.Kozaitek, P.Gabriel, D.Španka, J.Španka - E.Macek (Ľ.Rehák st., M.Kling, M.Šrámek, M.Dermíšek)


Strelci po 20.zápase:
E.Macek 15, J.Španka 8, M.Kling 7, R.Rehák 4, M.Hercegh 4, I.Kozaitek 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 2, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: