pondelok, októbra 22, 2007

Šaštín (20/10/2007)

Šaštín - Amfora 4:2 (2:0)

V sobotu 20/10/2007 popoludní sme v Šaštíne odohrali ďalší odvetný zápas s domácim mužstvom.


Aj v tomto zápase bolo našou taktikou pozorná obrana a prípadný rýchly prechod do útoku. No bohužiaľ súper nám toho v prvom poločase veľa nedovolil. Boli sme pod dosť veľkým tlakom z ktorého vyústil prvý a neskôr po chybe v obrane aj druhý gól.


Druhý poločas pokračoval v rovnakom scenári ako prebiehal prvý. No našťastie, dokázali sme sa lepšie popasovať s hrou domácich a postupne sme sa dostávali aj do súperovej šestnástky. Po dvadsiatich minútach sa nám zásluhou Mariána Hercegha podarilo znížiť. No opätovná nedôslednosť v obrane po štandardnej situácii pomohla súperovi zvýšiť vedenie. Päť minút pred koncom sa nám po ďalšej peknej akcii a góle Ericha Maceka podarilo po druhý raz znížiť. No pri záverečnej vabanke hre sme v poslednej minúte ešte raz inkasovali.


Zápas bol pre nás dosť náročný nielen preto, ze už vonku mierne prituhuje ale aj z dôvodu, že sme odohrali zápas proti silnému súperovi.


Zostava:
P.Junas - I.Mareček, J.Chocholáček, M.Šrámek, B.Hanák - M.Hercegh, I.Kozaitek, D.Španka, Ľ.Rehák, J.Otrubčák - E.Macek (-)


Strelci po 22.zápase:
E.Macek 17, J.Španka 8, M.Kling 7, M.Hercegh 5, R.Rehák 4, I.Kozaitek 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 2, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: