pondelok, októbra 15, 2007

Čáčov (14/10/2007)

Amfora - Kúty 1:1 (0:1)

V nedeľu 14/10/2007 sme v Čáčove odohrali ďalší zápas s mužstvom Kútov.


Od začiatku mal súper viac z hry. Našou taktikou bola pozorná obrana a rýchly prechod do útoku. To sa nám aj v prvom poločase dosť dlho darilo a boli sme to my kto si vypracoval gólové šance, no bohužiaľ bez efektu. A naopak súper ktorý nedokázal využiť nič zo svojho súvislého tlaku, dokázal z našej ojedinelej chyby v obrane vyťažiť v prvom poločase maximum. Poločas sme tak prehrali o jeden gól.


Druhý poločas začal rovnako ako prebiehal prvý. No na naše prekvapenie sme to boli my, kto postupne prevzal iniciatívu a súper pomaly strácal dych. Vyrovnali sme hru a postupne si vypracovávali aj šance. Jednu z nich, chytro rozohraný aut zakončil vyrovnávajúcim gólom Erich Macek. Následne sme sa snažili aktívnym presingom donútiť súpera k chybe, čo sa nám aj podarilo. No čo sa nám nepodarilo, bolo že sme tieto jeho chyby nedokázali využiť.


Odohrali sme ojedinelý zápas. Ojedinelý v tom, že sme proti kvalitatívne lepšiemu mužstvu dokázali nájsť v závere zápasu viac síl a ovládnuť hru. To sa nám v tomto roku veľakrát nestávalo.


Zostava:
P.Junas - J.Dubec, J.Chocholáček, M.Šrámek, B.Hanák - M.Hercegh, M.Kling, D.Španka, I.Mareček, R.Rehák - E.Macek (Ľ.Rehák st., S.Zich)


Strelci po 21.zápase:
E.Macek 16, J.Španka 8, M.Kling 7, R.Rehák 4, M.Hercegh 4, I.Kozaitek 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 2, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: