pondelok, mája 10, 2010

Koválov (09/05/2010)

Amfora - Borský Mikuláš 1:4 (1:0)

V nedeľu 09/05/2010 dopoludnia sme odohrali v Koválove náš prvý "domáci" zápas v tejto sezóne s mužstvom Borského Mikuláša.


Zápas sa odohral s polhodinovým meškaním, ktoré spôsobila prietrž mračien. Našťastie bol terén pripravený v tak dobrom stave, že po chvíli nebolo po hustom lejaku žiadnej stopy. Pokropený vodou sme naskočili do tohto zápasu a prvú polhodinu sme súperovi ani nepožičali loptu. Bohužiaľ sme z tejto prevahy zužitkovali iba jadnu šancu zásluhou Ericha Macka. Následne sa hra vyrovnala a ďalšia časť prvého poločasu sa odohrala v strede ihriska.


Druhý poločas nám ale vôbec nevyšiel. Ako by nás naša útočná snaha v prvej polovici stretnutia unavila a obraz hry sa zrazu úplne zmenil. Síce sme mali loptu na kopačkách, súper nás trestal z rýchlych protiútokov. Najprv dostal výhodu pokutového kopu a potom dokázal využiť veľké množstvo brejkov na strelenie ďalších troch gólov.
Síce sme sa snažili zmeniť skóre zápasu, naša snaha v druhom poločase bola ale bez úspechu.

Tak ako nás v predošlom zápase sklamali naši strelci, tentoraz sme v druhom poločase sklamali všetci. Nedokázali sme sa presadiť cez dobre brániaceho súpera a následne sme si nevedeli rady s jeho nebezpečnými rýchlymi protiútokmi.

Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Petrovič, J.Španka, D. Španka, I.Kozaitek - E.Macek, V.Prokop ( P.Galbavý, I.Mareček )

Strelci po 3.zápase:
P.Gabriel 3, E.Macek 2, M.Petrovič 1


Žiadne komentáre: