pondelok, mája 24, 2010

Šaštín (22/05/2010)

Šaštín - Amfora 0:4 (0:1)

V sobotu 22/05/2010 popoludní sme odohrali v Šaštíne prvý vzájomný zápas v tejto sezóne s domácim mužstvom.

 

Do zápasu, ktorý sa odohral v príjemnom počasí a na perfektnom teréne, sme nastúpili opatrne uvedomujúc si silu súpera. Úvodný tlak domácich sa nám podarilo zvládnuť a postupne sme sa nažili dostať do hry. Spočiatku sme ohrozili súperovu bránku iba z diaľky, no po polhodine sa dostala v šestnástke odrazená lopta k Igorovi Kozaitekovi a ten sa z voleja nádherne trafil. Hra sa postupne vyrovnala a domáci neustále hrozili, no ich snaha bola bez úspechu.

Do druhého poločasu sme nastúpili s cieľom udržať výsledok čo najdlhšie. Domáci tak ako v pravom poločase neustále útočili, no naša obrana odolávala. A naopak, boli sme to mi, kto bol z protiútokov viac a viac nebezpečný. Postupne sa nám zásluhou
Jana Španku a Miroslava Petroviča podarilo streliť ďalšie dva góly a na domácich bolo vidieť že s výsledkom tohto zápasu už nič neurobia. Síce sa snažili až do konca zápasu útočiť a streliť aspoň čestný gól, no v úplnom závere z ďalšieho nebezpečného brejku zakončil skóre stretnutia opäť Igor Kozaitek.

V tomto zápase sme podali fantastický kolektívny výkon a domácich sme vôbec k ničomu nepustili. A naopak v ofenzíve sme im ukázali lekciu z efektívnosti.

Zostava:
M.Hrušecký - J.Dubec, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Petrovič, J.Španka, D.Španka, I.Kozaitek, M.Šrámek - E.Macek

Strelci po 4.zápase:
P.Gabriel 3, E.Macek 2, M.Petrovič 2, I.Kozaitek 2, J.Španka 1


Žiadne komentáre: