pondelok, júna 14, 2010

Čáčov (12/06/2010)

Amfora - Šaštín 2:5 (2:3)

V sobotu 12/06/2010 popoludní sme doma odohrali prvý odvetný zápas s mužstvom Šaštína.

 

Zápas sme začali excelentne a už z prvej akcie sme vsietili gól zásluhou Ericha Macka. No bohužiaľ hneď z protiútoku súper vyrovnal. Neubehlo ani päť minút a znovu sme sa dostali do vedenia po dorážke Jána Španku. To ale bolo v tomto zápase z našej strany všetko. Síce sme sa snažili ohroziť súperovu bránu aj naďalej, ale hostia boli nebezpečný z protiútokov. Do poločasu nielen že vyrovnali, ale dostali sa aj do vedenia.

V druhom poločase sa obraz hry z konca prvého nezmenil. Snažili sme sa vyrovnať, hrali sme častejšie pred súperovou bránou, mali sme aj šance, no bez úspechu. Naša ofenzívna sila bola sa zväčša končila nepresnou finálnou prihrávkou. Úspešnejší boli z protiútokov hostia. Do konca zápasu sa ešte dva razy presadili a uštedrili nám krutú prehru.

V zápase na dobre pripravenom teréne, no v obrovskom parne, sme nezopakovali náš fantastický predchádzajúci výkon a hosťom sme vrátili požičané.

Zostava: 
F.Melicher - J.Dubec, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Petrovič, J.Španka, D.Španka, I.Kozaitek, Ľ.Rehák - E.Macek ( M.Šrámek, I.Mareček, J.Chocholáček )

Strelci po 5.zápase:
P.Gabriel 3, E.Macek 3, M.Petrovič 2, I.Kozaitek 2, J.Španka 2


Žiadne komentáre: