pondelok, júna 21, 2010

Kúty (20/06/2010)

Kúty - Amfora 3:0 (1:0)

V nedeľu 20/06/2010 dopoludnia sme odohrali v Kútoch už náš druhý vzájomný zápas v tejto sezóne s domácim mužstvom.

 

Domáci nastúpili do zápasu v kvalitnej zostave. Zo začiatku nás zatlačili pred našu šestnástku, no boli sme to práve my, kto mal prvé šance. Bohužiaľ hneď z prvej domácej nás súper trestal. Potom sa nám podarilo ofenzívne chúťky nášho súpera otupiť a presunúť hru na polovicu domáceho mužstva. Ale naša útočná činnosť nebola v prvom poločase efektívna.

Do druhého poločasu sme nastúpili s cieľom vyrovnať a otočiť výsledok zápasu. Nepodarilo sa nám to. Síce sa veľká časť poločasu odohrala v strede ihriska či na súperovej polovici, domáci nás ohrozovali z protiútokov. V druhej časti poločasu sa domáce protiútoky zintezívnili a stali sa viac a viac nebezpečnými. Naša obrana bola pod veľkým tlakom, ktorému neodolala a do konca zápasu sme zo súperových brejkov ešte dva razy inkasovali.

Odohrali sme s týmto súperom už druhý zápas v tejto sezóne no ani tentoraz sme sa v zápase strelecky nepresadili. Dúfame, že sato v odvete zlepší.

Zostava: 
M.Hrušecký - I.Mareček, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - Ľ.Rehák, J.Španka, D.Španka, I.Kozaitek, M.Petrovič - P.Gabriel ( E.Macek )

Strelci po 6.zápase:
P.Gabriel 3, E.Macek 3, M.Petrovič 2, I.Kozaitek 2, J.Španka 2


Žiadne komentáre: