pondelok, augusta 13, 2007

Čáčov (11/08/2007)

Amfora - Skalica 6:1 (2:1)

V sobotu 11/08/2007 popoludní sme na ihrisku v Čáčove odohrali prvý tohtoročný zápas s mužstvom Skalice.


Zápas bol dlho veľmi vyrovnaný a hra sa dostávala veľmi svižne raz pred jednu, potom pred druhú bránu. Nám sa po dvoch góloch Ericha Macka podarilo ísť do vedenia, no súper dokázal ešte do poločasu znížiť naše vedenie.


Budem sa opakovať ale za tohto stavu nám nič iné nezostávalo, ako nastúpiť do druhého poločasu s odhodlaním zlepšiť náš výkon z prvého poločasu a priviesť zápas do úspešného konca. I keď aj súper mal zopár šancí, šťastena sa tentoraz usmievala na nás. V druhom poločase sme strelecky úspešný boli iba my a po dvoch góloch Ericha Macka pridali po jednom Roman Rehák a Stanislav Zich.


Odohrali sme dobré stretnutie v ktorom sme boli strelecky úspesnejší a to teší, že sme konečne dokázali svoju hernú prevahu aj efektívne zúročiť.


Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, D.Španka, R.Šifel, B.Hanák - M.Šrámek, J.Španka, Ľ.Rehák, R.Rehák - E.Macek, M.Kling (M.Hercegh, J.Chocholáček, S.Zich, P.Galbavý)

Strelci po 14.zápase:
E.Macek 11, M.Kling 5, J.Španka 5, R.Rehák 4, I.Kozaitek 2, M.Hercegh 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 1, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: