pondelok, augusta 27, 2007

Čáčov (25/08/2007)

Amfora - Šaštín 0:3 (0:3)

V sobotu 25/08/2007 popoludní sme na ihrisku v Čáčove odohrali ďalší zápas s mužstvom Šaštína.


No bohužiaľ, nebol to vydarený zápas. Už v prvej minúte sme po chybe v obrane inkasovali prvý gól a o ďalších desať minút sme po opätovnej chybe obrany prehrávali o dva góly. Snažili sme sa hru trochu vyrovnať, no do prestávky sme sa na vážny odpor nezmohli. Naopak, po rohovom kope sme nechali súperovi priestor, ten z diaľky prekvapil inak pozorného brankára Vladimíra Mešťánka a už sme prehrávali o tri góly. Až tesne pre poločasom sa vo veľkej šanci ocitol Roman Kling, no na nešťastie sa jej zľakol.


Druhý poločas sa hra vyrovnala a boli sme to my, kto mal loptu častejšie na kopačkách, ale bohužiaľ bez gólového efektu. Šance Patrika Gabriela, Jána Španku či Ericha Macka zostali nevyužité. Súper sa snažil v týchto fázach zápasu o zakončenie z rýchlych protiútokov no už sa mu našu obranu prekonať nepodarilo.


Škoda toho, že sme zaspali začiatok zápasu. Druhý poločas nám ukázal, že zápas mohol dopadnúť lepšie.


Zostava:
V.Mešťánek - Ľ.Rehák, J.Chocholáček, R.Šifel, B.Hanák - M.Hercegh, P.Gabriel, J.Rúžička, I.Kozaitek, R.Rehák - M.Kling (J.Španka, D.Španka, E.Macek, Ľ.Rehák st., M.Dermíšek)

Strelci po 16.zápase:
E.Macek 11, M.Kling 5, J.Španka 5, R.Rehák 4, M.Hercegh 3, I.Kozaitek 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 1, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: