pondelok, augusta 20, 2007

Čáčov (19/08/2007)

Amfora - Brodské 1:4 (1:1)

V nedeľu 19/08/2007 sme na ihrisku v Čáčove odohrali ďalší zápas s mužstvom Brodského.


Zápas mal veľmi kvalitnú úroveň a bol dosť dlho veľmi vyrovnaný. Vznikalo veľa prečíslení na oboch stranách no vyložených šancí bolo málo. Nám sa po veľmi krásnej kombinácii podarilo dostať do šestnástky kde sa po chybe hosťujúcej obrany ostal k lopte Marián Hercegh a otvoril skóre. Bohužiaľ, súperovi sa do poločasu ešte podarilo vyrovnať.


Druhý poločas sa hral za rovnakého scénara ako prvý. No v druhej časti poločasu mal súper viac síl, postupne ovládol hru a podarilo sa mu vytvoriť si šance. Z tých dokázal tri dotiahnuť do úspešného zakončenia. V našom drese znovu podal vynikajúci výkon František Melicher, ktorému sa podarilo nás ochrániť pred ďalšími gólmi súpera.


Tentoraz sme narazili na mužstvo, ktoré dokázalo hrať počas celého zápasu, čo sa nám bohužiaľ nepodarilo a preto sme aj prehrali.


Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, J.Chocholáček, R.Šifel, B.Hanák - M.Hercegh, P.Gabriel, Ľ.Rehák, I.Kozaitek, R.Rehák - M.Kling (M.Šrámek, E.Macek, M.Dermíšek)

Strelci po 15.zápase:
E.Macek 11, M.Kling 5, J.Španka 5, R.Rehák 4, M.Hercegh 3, I.Kozaitek 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 1, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: