pondelok, mája 05, 2008

Čáčov (03/05/2008)

Amfora - Závod 4:4 (2:1)

V sobotu popoludní 03/05/2008 sme doma odohrali zápas so Závodom.

Na zápas sme nastúpili hodinu po výdatnom daždi, čo sa v prvom poločase prejavilo na pohybe po ihrisku. I keď sme mali podobne ako súper dosť veľké problémy s klzkým terénom predsalen sme sa s ním vyrovnali lepšie a prvý poločas sme mali hru pod svojou kontrolou. A po góloch Ericha Macka a Vladimíra Prokopa sme už po dvadsiatich minútach vyhrávali o dva góly. Bohužial i tentoraz súper ešte do prestávky z pokutového kopu vyrovnal.

V druhom poločase sme pokračovali vo svojej hre z poločasu prvého a po ďalších góloch
Vladimíra Prokopa a Ericha Macka sme už vyhrávali o tri góly. Zdalo sa, že ešte pridáme nejaké góly, no naopak, záver zápasu sme vôbec nezvládli. Po prestriedaní nám úplne vypadla hra v strede ihriska za čo nás súper kruto trestal a do konca zápasu tromi gólmi v rozpätí pätnástich minút skóre zápasu vyrovnal.

Zápase na spočiatku klzkom teréne ale vo veľmi krásnom slnečnom počasí znovu odhalil naše veľké slabiny v strede ihriska.

Zostava:
P.Junas - M.Hercegh, J.Chocholáček, Ľ.Rehák, B.Hanák - J.Španka, V.Prokop, I.Kozaitek, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( M.Šrámek, F.Melicher, M.Petrovič, Ľ.Rehák st. )

Strelci po 3.zápase:
V.Prokop 4, E.Macek 3, J.Španka 1, M.Hercegh 1, J.Chocholáček 1, M.Petrovič 1, B.Hanák 1

Žiadne komentáre: