pondelok, mája 26, 2008

Čáčov (26/05/2008)

Amfora - Čáčov /dorast/ 6:6 (5:2)

V nedeľu 26/05/2008 dopoludnia sme nastúpili na zápas proti dorastencom Čáčova.

Očakávali sme že sa mladí chlapci budú chcieť proti nám vytiahnuť a preto sme do prvého poločasu nastúpili vo veľkom štýle. Hra bola skoro úplne v našej réžii a onedlho prišli prvé dva góly z kopačiek Vladimíra Prokopa a Patrika Junasa. Síce o pár minút súper znížil, no následne sme pridali ďalšie tri góly, keď sa najprv trafil Erich Macek a potom dva razy Igor Kozaitek. Napokon sa súperovi ešte do poločasu podarilo vyrovnať.

V druhom poločase sa hneď v úvode presadil súper, no my sme kontrovali, keď sa nám zásluhou Vladimíra Prokopa podarilo opäť streliť ďalší gól. Bohužiaľ, z našej strany to už bol posledný. Následne sa začala postupne prejavovať súperova mladosť. Najprv ovládol stred ihriska a neskôr dokázal dostať našu obranu pod tlak, ktorá tak následne začala chybovať. Toto všetko umožnilo súperovi do konca stretnutia streliť ešte tri góly a vyrovnať tak skóre tohto zápasu.

V zápase proti dorastencom Čáčova sme sa v prvom poločase prezentovali veľmi dobrou hrou čo mohlo byť aj následkom podcenenia zo strany mladých. No v druhom poločase sme sa znovu pasovali so svojou slabinou, stratou hry v strede ihriska, z čoho následne vyplývali obdržané góly.

Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, J.Španka, J.Chocholáček, B.Hanák - M.Hercegh, V.Prokop, I.Kozaitek, R.Rehák - E.Macek, M.Kling ( P.Junas, M.Šrámek )

Strelci po 6.zápase:
V.Prokop 7, E.Macek 6, I.Kozaitek 1, J.Španka 1, M.Hercegh 1, J.Chocholáček 1, M.Petrovič 1, B.Hanák 1, P.Junas 1

Žiadne komentáre: