pondelok, mája 12, 2008

Čáčov (11/05/2008)

Amfora - Kúty 3:4 (2:1)

V nedeľu dopoludnia 11/05/2008 sme doma odohrali zápas s Kútami.

Na zápas nastúpili obe mužstvá v silných zostavách a kvalita bola na ihrisku vidieť. Hral sa veľmi vyrovnaný zápas a hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Súper sa onedlho po začiatku stretnutia dostal do vedenia. No nám sa podarilo v polovici stretnutia po góle Ericha Macka a tesne pred prestávkou zásluhou Vladimíra Prokopa ešte do prestávky otočiť skóre zápasu.

V druhom poločase bola hra znovu veľmi vyrovnaná, no bol to súper ktorý sa dokázal viacej strelecky presadiť, keď najprv vyrovnal a onedlho sa dostal do vedenia. Bol to tretí inkasovaný gól v treťom zápase v rade z pokutového kopu. Nám sa ešte podarilo gólom
Ericha Macka vyrovnať no ďalší gól už sme v tomto zápase nevstrelili. Bohužiaľ bol to súper ktorému sa to podarilo a následne doviedol tento zápase do víťazného konca.

Zápas s veľmi silným súperom ukázal že sa môžeme rovnať s najlepšími, no ešte nám chýba krôčik k tomu aby sme mohli takéto zápasy vyhrávať.

Zostava:
F.Melicher - M.Hercegh, J.Španka, Ľ.Rehák, B.Hanák - M.Petrovič, V.Prokop, I.Kozaitek, R.Rehák - E.Macek, M.Kling ( D.Španka, M.Šrámek, J.Otrubčák, Ľ.Rehák st., D.Manďák )

Strelci po 4.zápase:
V.Prokop 5, E.Macek 5, J.Španka 1, M.Hercegh 1, J.Chocholáček 1, M.Petrovič 1, B.Hanák 1

Žiadne komentáre: