pondelok, augusta 11, 2008

Borský Mikuláš (10/08/2008)

Borský Mikuláš - Amfora 1:2 (1:1)

V nedeľu 10/08/2008 sme odohrali prvý vzájomný zápas s mužstvom Borského Mikuláša.

Optimálna hracia plocha a optimálne počasie umožnili obom mužstvám predviesť veľmi dobré futbalové výkony. V našej zostave sa objavilo jedno zvučné meno a pre tento zápas sa nám podarilo angažovať Jaroslava Huttu. Jeho prítomnosť mala za následok náš veľmi dobrý výkon počas celého zápasu. I keď domáci sa snažili diktovať hru, veľa sme im toho nedovolili. Postupne sme sa dostávali do šancí, no v koncovke nám chýbala presná muška. Až na Romana Reháka, ktorému sa po krásnej akcii podarilo spoza šestnástky prekonať domáceho brankára. Bohužiaľ, domácim sa ešte do prestávky podarilo vyrovnať z rohového kopu.

Druhý poločas sa domáci opäť snažili diktovať hru, no pokiaľ v prvom poločase sme im toho veľa nedovolili, v druhom už vôbec nič. Hralo sa zväčša medzi šestnástkami a šance boli iba na našich kopačkách. Bohužiaľ, tak ako v prvom poločase i tentoraz bola naša koncovka katastrofálna. Našťastie až na jeden prípad, keď sa
Erichovi Mackovi podarilo streliť gól a rozhodnúť tak o našom tesnom víťazstve.

Zápas na dobrom teréne v dobrom počasí priniesol obojstranne pekný futbal. Obe mužstvá bojovali, no náš výkon bol predsalen o niečo lepší ako ten súperov.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Dermíšek, J.Hutta, I.Kozaitek, S.Zich, R.Rehák - E.Macek ( Ľ.Rehák st. )

Strelci po 15.zápase:
E.Macek 16, V.Prokop 7, J.Španka 7, I.Kozaitek 5, M.Petrovič 4, M.Dermíšek 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, D.Španka 2, R.Rehák 2, J.Chocholáček 1, B.Hanák 1

Žiadne komentáre: