pondelok, augusta 04, 2008

Čáčov (03/08/2008)

Amfora - Brodské 3:1 (0:0)

V nedeľu 03/08/2008 sme odohrali domáci odvetný zápas s mužstvom Brodského.

Hrali sme opäť vo veľmi teplom počasí ktoré občas ochladzoval príjemný vietor. Prvý poločas sa hralo obojstranne vyrovnane a šance sa striedali na oboch stranách. Predsalen to bol súper ktorého šance boli počas celej doby nebezpečnejšie, no naša defenzíva celý prvý poločas dokázala odolať.

Druhý poločas mal rovnaký priebeh hry až do jeho polovice. V nej sa nám podarilo v priebehu jednej minúty streliť dva "zlepené" góly z kopačiek
Ericha Maceka a Miroslava Petroviča, ktoré v podstate rozhodli o našom víťazstve. I keď sa súperovi podarilo desať minút pred koncom z pokutového kopu znížiť a vyzeralo to na drama v závere, nestalo sa tak. Onedlho sa o gólovú poistku a bodku za zápasom postarala strela Igora Kozaiteka.

Zápas, ktoré mužstvá opäť odohrali v teplom počasí bol obojstranne vyrovnaný a len naša lepšia defenzívna hra rozhodla o našom víťazstve.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Petrovič, D.Španka, I.Kozaitek, J.Španka, R.Rehák - E.Macek ( M.Šrámek, I.Mareček, M.Dermíšek )

Strelci po 14.zápase:
E.Macek 15, V.Prokop 7, J.Španka 7, I.Kozaitek 5, M.Petrovič 4, M.Dermíšek 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, D.Španka 2, J.Chocholáček 1, B.Hanák 1, R.Rehák 1

Žiadne komentáre: