pondelok, augusta 25, 2008

Skalica (23/08/2008)

Skalica - Amfora 2:4 (1:2)

V sobotu 23/08/2008 sme odohrali v Skalici prvý vzájomný zápas s týmto mužstvom.

Vo fantastickom počasí začali domáci veľmi ofenzívne. Od začiatku sme sa museli viac brániť no snaha domácich končila na hranici šestnástky. Predsalen sa ale domáci zakrátko dostali do vedenia. Potom sa hral vyrovnala a nám sa podarilo následne vyrovnať po zakončení Ericha Maceka a onedlho sme sa dostali do vedenia po akcii Mareka Bobota. Do konca poločasu sa už hralo viac medzi šestnástkami.

V druhom poločase už domáci nemali síl na zopakovanie ofenzívy z prvej časti hry a boli sme to práve my, kto zásluhou Ericha Maceka pridal ďalší gól. Potom sa hra prelievala z jednej strany na druhú a obe mužstvá sa dostávali do rýchlych protiútokov, ktoré ale vždy zostali nevyužité. Tesne pred koncom sa podarilo domácim z pokutového kopu znížiť a následne vyvinuli na našu bránu obrovský tlak. No boli sme to my, kto v posledných sekundách zápasu strelou Jána Španku dali bodku za týmto stretnutím.

V skutočne fantastickom počasí sa hral svižný futbal, ktorý ale kazili veľké nedostatky oboch mužtiev v strede poľa. Nás môže tešiť výhra, výkon až tak nie.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - I.Kozaitek, D.Španka, M.Bobot, J.Španka, R.Rehák - E.Macek ( I.Mareček )

Strelci po 17.zápase:
E.Macek 19, J.Španka 8, V.Prokop 7, I.Kozaitek 5, M.Petrovič 4, M.Dermíšek 3, D.Španka 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, R.Rehák 2, J.Chocholáček 1, B.Hanák 1, M.Šrámek 1, M.Bobot 1

Žiadne komentáre: