pondelok, mája 18, 2009

Čáčov (17/05/2009)

Amfora - Šaštín 4:0 (1:0)

V nedeľu 17/05/2009 sme v Čáčove odohrali prvý domáci zápas s mužstvom Šaštína.

V skoro letnom teplom počasí na dobrom teréne sa hral celkom svižný futbal. Obe mužstvá si od začiatku vytvárali šance, no žiadna z nich nebola taká aby ohrozila brankárov. Až na dve, po jednej na každej strane. Tá naša sa po úspešnej strele
Jána Španku z hranice pokutového kopu skončila prvým gólom zápasu. Tá súperova, rovnako nebezpečná skončila po úspešnom zákroku nášho brankára tesne vedľa brány.

V druhom poločase sa pokračovalo v dobrom tempe a postupne na oboch stranách pribúdali ďalšie šance. Tá naša hneď v úvode skončila zásluhou
Ericha Macka v súperovej sieti. Potom nás súper trošku viac pritlačil, no bez úspechu. Nám sa naopak z brejkových akcií darilo keď opäť skóroval Erich Macek a zvýšil naše vedenie už o tri góle. V závere sa hra trošku viac otvorila a a možností na strelenie gólov pribúdalo. Súperovu najväčšiu šancu úspešne zlikvidoval náš brankár, keď nedovolil hosťom ani čestný úspech. Z následného protiútoku sme pridali ešte ďaľší gól po hlavičke Ericha Macka.

V tomto zápase sme pokračovali v dobrej hre z predchádzajúceho zápasu s tým rozdielom, že sme dokázali využiť naše sľubné šance. Súperovi sa naopak nedarilo a aj preto sme tak výrazne vyhrali. No herne bol zápas veľmi vyrovnaný.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - S.Zich, J.Španka, I.Kozaitek, D.Španka, Ľ.Rehák - E.Macek ( R.Rehák, M.Dermíšek )

Strelci po 2.zápase:
E.Macek 3, J.Španka 1

Žiadne komentáre: