pondelok, mája 25, 2009

Brodské (23/05/2009)

Brodské - Amfora 2:7 (0:3)

V sobotu 23/05/2009 sme v Brodskom odohrali prvý zápas s domácim mužstvom.

V príjemnom počasí na trošku tvrdšom a suchšom teréne sa hral veľmi dobrý futbal. Ihneď po rozohraní zápasu sme fantasticky zakombinovali a bez toho aby sme loptu požičali súperovi sme už v druhej minúte otvorili skóre zásluhou
Ericha Macka. Tento moment zápasu nabudil skôr domácich a tí sa snažili celý prvý poločas vyrovnať, no bez úspechu. Naopak, tesne pred jeho koncom sa nám opäť vydarila dobrá kombinácia na konci ktorej bol Vladimír Prokop. Onedlho sa nám ale podarilo ešte raz skórovať po strele Ericha Macka.

V druhom poločase hra pokračovala v podobnom scenári, keď sa domáci snažili vytvoriť si šancu a streliť gól a my sme z protiútokov hrozili. V priebehu prvých pätnástich minút sa nám podarilo zásluhou
Ericha Macka a Daniela Španku streliť ďalšie dva góly. Až potom sa domácim po zmätku v našej šestnástke podarilo streliť ich prvý gól. No to nič nezmenilo na priebehu hry a po ďalších strelách Igora Kozaiteka a Ericha Macka sme už vyhrávali rozdielom šiestich gólov. Tesne pre koncom domáci po peknej hlavičke uzatvorili streleckú listinu tohto zápasu.

Podali sme veľmi dobrý výkon a i keď hra bola skoro počas celého zápasu v rukách domáceho mužstva, našou umnou hrou sme slávili veľký úspech. A hlavne, sme boli opäť strelecky úspešní.

Zostava:
P.Junas - I.Mareček, M.Hercegh, S.Zich, B.Hanák - I.Kozaitek, J.Španka, V.Prokop, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( Ľ.Rehák, Ľ.Rehák st., J.Dubec, M.Dermíšek )

Strelci po 3.zápase:
E.Macek 7, J.Španka 1, D.Španka 1, I.Kozaitek 1, V.Prokop 1

Žiadne komentáre: