pondelok, júna 01, 2009

Čáčov (30/05/2009)

Amfora - Čáčov 3:5 (0:3)

V sobotu 30/05/2009 sme v Čáčove odohrali zápas s novo tvoriacim sa domácim mužstvom.

V chladnejšom počasí a na dosť mokrom teréne sme odohrali modelový zápas s novo sa tvoriacim mužstvom Čáčova. Zápas sa hral na tri krát tridsať minút. No priebeh zápasu by sa dal kľudne rozdeliť na dva "poločasy".

V tom "prvom" bol súper, ktorého káder tvorili mladý hráči, pre nás ťažkým orieškom. Rýchlo sa pohybujúci hráči a nakopávanie lôpt za obranu nám robili obrovský problém. Takisto dôraz mladých hráčov bol spočiatku nad naše sily. Preto nebolo prekvapením keď sme čoskoro´prehrávali o tri góly.

V tom "druhom" sa hra začala postupne vyrovnávať a i keď nám v úvode chýbala rýchlosť, neskôr sa začala prejavovať naša lepšia kondícia. Hneď v úvode sa nám podarilo zásluhou
Ericha Macka streliť náš prvý gól. I keď sme onedlho inkasovali ďalšie dva góly, hra už bola pomaly na našich kopačkách. A to sa hlavne prejavilo v úplnom závere keď sme dvomi gólmi Vladimíra Prokopa skorigovali skóre tohto zápasu.

Tento špeciálny zápas ukázal rozdiel medzi aktívnymi futbalistami a našim mužstvom. No za svoj výkon sa vôbec nemusíme hanbiť. Treba povedať že sme boli viac ako dôstojným súperom.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Hercegh, S.Zich, B.Hanák - I.Kozaitek, J.Španka, V.Prokop, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( Ľ.Rehák, Ľ.Rehák st., M.Dermíšek )

Strelci po 4.zápase:
E.Macek 8, V.Prokop 3, J.Španka 1, D.Španka 1, I.Kozaitek 1

Žiadne komentáre: