pondelok, júna 29, 2009

Čáčov (28/06/2009)

Amfora - Borský Mikuláš 4:1 (1:1)

V nedeľu 28/06/2009 sme v Čáčove zohrali prvý zápas v tomto roku s mužstvom Borského Mikuláša.

V príjemnom počasí a na dobrom teréne sme predviedli veľmi dobrý výkon. Treba povedať, že zápas to nebol ľahký, no za celé stretnutie sme toho súperovi veľa nedovolili. Hoci nebolo jednoduché sa strelecky presadiť, hru sme stále kontrolovali a udávali sme tempo stretnutia. A našu úspešnú hru sme aj zásluhou
Igora Kozaiteka korunovali úvodným gólom. I keď sa súperovi do konca prvého podarilo vyrovnať, do iných šancí sme ho nepustili.

V druhom poločase hra pokračovala v rovnakom scenári a my sme mali hru po celý čas pod kontrolou. A postupne sme sa po hlavičke
Vladimíra Prokopa a strele Ericha Macka dostali do dvojgólového vedenia. Súper sa snažil o zvrat stretnutia, no my sme mu to nedovolili. Ba dokonca, tesne pred koncom stretnutia sme naše víťazstvo prikrášlili po akcii ktorú zakončil Erich Macek.

V zápase sme predviedli vynikajúci výkon, ktorý takto úplne zatienil skutočnosť, že sme hrali s kvalitným súperom. Dúfam, že sa nám podarí takýto výkon predviesť aj v ďalších zápasoch sezóny.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Hercegh, Ľ.Rehák, B.Hanák - I.Kozaitek, J.Španka, V.Prokop, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( J.Otrubčák, M.Kling, I.Mareček, M.Dermíšek )

Strelci po 8.zápase:
E.Macek 13, V.Prokop 6, J.Španka 3, D.Španka 2, I.Kozaitek 2, M.Dermíšek 1, M.Petrovič 1, P.Galbavý 1

Žiadne komentáre: