pondelok, júla 06, 2009

Rovensko (04/07/2008) - I.zápas

Amfora - Senica 1:1 (1:1)

V sobotu 04/07/2009 sme boli na turnaji v Rovensku. Prvý zápas sme odohrali s mužstvom Senice.

V teplom počasí a na trošku tvrdšom teréne sa hral skutočne dobrý futbal. Síce sme spočiatku hrali veľmi opatrne a súper mal prevahu, postupne sme sa osmeľovali. Bohužiaľ práve v tomto momente sme po chybe v rozohrávke inkasovali gól. No to nás naopak povzbudilo a v ďalšom priebehu prvého poločasu sme už súperovi veľa nedovolili a naopak, sme zásluhou
Jána Španku vyrovnali. Dokonca, sa nám podarilo vypracovať si ďalšie dve gólové šance, ktoré sme ale nepremenili.

Do druhého poločasu nastúpil súper s odhodlaním zmeniť nielen priebeh hry z konca prvého poločasu ale i skóre. Dostali sme sa pod tlak a veľmi ťažko sme sa bránili. Hra sa odohrávala zväčša na našej polovici, no súper sa dostával k šanciam veľmi ťažko. Podarilo sa mu to tri krát, no vo všetkých troch prípadoch sme sa ubránili. Ba boli sme to my kto mal tesne pred koncom veľkú šancu na víťazstvo. Nakoniec sa zápas skončil, verím že, zaslúženou remízou.

So silným súperom sme odohrali veľmi dobrý zápas. Ukázalo sa, že ak podáme dobrý výkon možeme sa porovnávať aj so silnejšími súpermi. O postupe do finále turnaja sa napokon rozhodlo v jedenástkovom rozstrele, kde sme nemali toľko štastia a z postupu sa napokon tešil súper.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Kling, R.Šifel, B.Hanák - M.Petrovič, I.Kozaitek, J.Španka, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( J.Otrubčák, M.Dermíšek, A.Slezák )

Strelci po 9.zápase:
E.Macek 13, V.Prokop 6, J.Španka 4, D.Španka 2, I.Kozaitek 2, M.Dermíšek 1, M.Petrovič 1, P.Galbavý 1

Žiadne komentáre: