pondelok, júla 27, 2009

Rovensko (25/07/2009)

Amfora - Kúty 3:4 (2:1)

V sobotu 25/07/2009 popoludní sme v Rovensku hostili mužstvo Kútov.


Na prenajatom ihrisku v Rovensku, kde nám domáci pripravili výborné ihrisko sa hral obojstrane vynikajúci futbal. Už od začiatku mal rýchle tempo, no šance sa rodili veľmi zložito. Boli sme to my, kto mal v prvom poločase viacej z hry a po čase sa to odzrkadlilo aj v skóre, keď najprv
Miroslav Petrovič a po ňom Erich Macek zariadili dvojgólové vedenie. No bohužiaľ, súperovi sa ešte do poločasu podarilo znížiť.

V druhom poločase sa spočiatku obraz hry nezmenil. No s premieňaním šancí to už nebolo také úspešné ako v poločase prvom. Postupne sa hra viac a viac premiestňovala na kopačky súpera, čoho výsledkom bol vyrovnávajúci gól. Hra sa následne začala prelievať z jednej strany na druhú a šance pribúdali. Nám sa podarilo zásluhou
Ericha Macka opäť strhnúť vedenie v zápase na našu stranu, no to bolo v tomto zápase od nás všetko. Tesne pre záverom sa po dvoch chybách v našej obrane podarilo súperovi najprv vyrovnať a následne úplne zvrátiť skóre tohto zápasu.

Obe mužstvá podali v zápase vynikajúci výkon a úplne spravodlivým výsledkom by bola remíza. Bohužiaľ, nám sa ju nepodarilo udržať až do konca zápasu.

Zostava:
B.Hanák - J.Dubec, M.Hercegh, J.Španka, J.Rosa - M.Petrovič, I.Kozaitek, J.Hutta, R.Rehák - E.Macek, V.Prokop ( D.Španka, J.Otrubčák, I.Mareček )

Strelci po 12.zápase:
E.Macek 15, V.Prokop 6, J.Španka 4, D.Španka 3, I.Kozaitek 3, M.Petrovič 2, M.Dermíšek 1, P.Galbavý 1, A.Slezák 1

Žiadne komentáre: