pondelok, júla 13, 2009

Senica (11/07/2009)

Výber rozhodcov Senica - Amfora 2:2 (1:0)

V sobotu 11/07/2009 popoludní sme na umelej tráve v Senici nastúpili k exhibičnému zápasu proti mužstvu zloženého s rozhodcov Senického okresu.


V príjemnom počasí a na samozrejme dobrom teréne sa hral priemerný futbal. Bohužiaľ sme k tomu veľkou mierou svojím výkonom prispeli aj my. I keď sme mali hru v prvom poločase pod kontrolou, našim nedôrazom sme sa nedokázali dostať do šancí a aj keď sa nám to aj podarilo, chýbal zasa dôraz v koncovke. To súper veľa šancí nemal, no jednu sa mu podarilo premeniť na gól.

V druhom poločase sme hrali viac aktívnejšie a častejšie sme sa dostávali do šancí. No ich premienanie nám v tomto zápase robilo veľké problémy. Našťastie sme sa dva razy presadiliv súperovej šestnástke zásluhou
Igora Kozaiteka a Andrea Slezáka. No viac gólov v tomto zápase sa nám vstreliť nepodarilo. A na našu smolu sme tesne pred koncom dokonca inkasovali z pokutového kopu.

S výkonom ktorý sme v tomto zápase predviedli sme si nezaslúžili zvíťazit, hoci sme aj mali počas celého zápasu veľkú prevahu.

Zostava:
B.Hanák - J.Dubec, M.Hercegh, M.Dermíšek, Ľ.Rehák st. - M.Petrovič, I.Kozaitek, J.Španka, I.Mareček - E.Macek, A.Slezák ( J.Otrubčák )

Strelci po 11.zápase:
E.Macek 13, V.Prokop 6, J.Španka 4, D.Španka 3, I.Kozaitek 3, M.Dermíšek 1, M.Petrovič 1, P.Galbavý, A.Slezák 1

Žiadne komentáre: