pondelok, júna 22, 2009

Čáčov (21/06/2009)

Amfora - Rybky 5:1 (1:0)

V nedeľu 21/06/2009 sme v Čáčove prvý raz privítali mužstvo Rybiek.

Vo fantastickom počasí a na skoro dokonalom teréne sa hral spočiatku opatrný futbal. Postupne prichádzali šance, na našej aj dve tri gólové. Až po nich sa po zmätku v šestnástke súpera dostal k lopte
Vladimír Prokop a otvoril skóre. Ešte do poločasu sa aj súper dostal do dvoch gólových šancí, no raz brvno a po druhý raz úspešný zákrok brankára nás ochránili pred obdržaným gólom.

V druhom poločase hra pokračovala v podobnom scenári a dlho to vyzeralo že z ďalších šancí gól nepadne. Až tesne pred koncom sa ale s gólmi roztrhlo vrece. Postupne sme dvoma gólmi
Vladimíra Prokopa a jedným gólom Jana Španku viedli už o štyri góly. Až potom sa dostali k slovu aj hostia, ktorým sa podarilo po jednom z protiútokov streliť aspoň čestný gól. Strelecký účet stretnutia pred posledným hvizdom strelil hlavou Erich Macek.

S novým súperom sme sa zo začiatku iba opatrne vzájomne oťukávali, no s postupom času sme začali hrať svoju hru a zaslúžene zvíťazili.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, M.Hercegh, Ľ.Rehák, B.Hanák - J.Otrubčák, J.Španka, V.Prokop, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( I.Kozaitek )

Strelci po 7.zápase:
E.Macek 11, V.Prokop 6, D.Španka 2, J.Španka 2, I.Kozaitek 1, M.Dermíšek 1, M.Petrovič 1, P.Galbavý 1

Žiadne komentáre: