pondelok, júna 08, 2009

Čáčov (07/06/2009)

Amfora - Kúty 1:2 (0:1)

V nedeľu 07/06/2009 sme v Čáčove odohrali odvetný zápas s mužstvom Kútov.

V príjemnom počasí a na dobre pripravenom teréne sa hral, ako obvykle s týmto súperom, svižný futbal. Šance sa od začiatku zápasu prelievali z jednej strany na druhú, no bohužiaľ, tak ako v prvom zápase sezóny s týmto súperom aj tentoraz sme boli neúspešný v zakončovaní aj tých najvyloženejších šancí. Súper bol v tejto činnosti omnoho úspešnejší a aj z tohto dôvodu vyhral prvý poločas o jeden gól.

V druhom poločase hra pokračovala v rovnakom scenári. Opäť sme sa pred súperovou bránou doslova trápili. Naopak hosťom sa podarilo streliť druhý gól. Naša nulová efektivita v zakončovaní vyložených šancí nám postupne zväzovala nohy aj v strede ihriska a šance už nepribúdali. Naopak, z protiútokov si hostia vytvorili zopár pekných akcií, no našťastie bez úspechu. Až tesne pred koncom sa nám podarilo po peknej akcii a zakončení
Ericha Macka streliť prvý gól, no na viac už bohužiaľ v tomto zápase nezostal čas.

Nedá sa povedať že by sme v tomto zápase podali zlý výkon, no pri takom žalostnom zakončovaní, ako sme tentoraz predviedli, sme nemohli v žiadnom prípade vyhrať.

Zostava:
P.Junas - I.Mareček, M.Hercegh, S.Zich, B.Hanák - M.Petrovič, I.Kozaitek, J.Španka, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( M.Dermíšek )

Strelci po 5.zápase:
E.Macek 9, V.Prokop 3, J.Španka 1, D.Španka 1, I.Kozaitek 1

Žiadne komentáre: