pondelok, mája 04, 2009

Kúty (03/05/2009)

Kúty - Amfora 4:0 (1:0)

V nedeľu 04/05/2009 sme na ihrisku v Kútoch odohrali prvý tohtosezónny zápas s domácim mužstvom.

V príjemnom počasí a na dobrom teréne sa hral od začiatku pohľadný futbal. I keď sa v úvode hralo viac medzi šestnástkami, postupne si obe mužstvá vytvárali šance. V prvom poločase sme ich mali viac, no boli to domáci, ktorým sa z jedného z protiútokov podarilo úspešne zakončiť prekvapujúcou strelou spoza šestnástky.

V druhom poločase sme bohužiaľ zaspali úvod a po ďalších dvoch úspešných strelách domácich spoza šestnástky sme už prehrávali o tri góly. O chvíľu sme sa z tohto šoku spamätali a podarilo sa nám dostať sa do sľubných šancí, no v tento deň nám nebolo súdené, keď sme nedokázali skórovať ani z tých najväčších šancí. A bolo ich skutočne na jeden zápas dosť. Naopak, tesne pred koncom zápasu sa po jednom rýchlom protiútoku súpera podarilo
Miroslavovi Klingovi prekonať nášho vlastného brankára a uzatvoriť tým skóre zápasu.

Zápas v dobrom počasí priniesol kvalitný futbal na oboch stranách. Bohužiaľ, našou neschopnosťou sa skončil vysokým víťazstvom domácich, i keď priebeh hry tomu vôbec nenasvedčoval.

Zostava:
J.Kadlíček - I.Mareček, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Petrovič, J.Španka, I.Kozaitek, D.Španka, R.Rehák - E.Macek ( M.Dermíšek, Ľ.Rehák st. )

Žiadne komentáre: