pondelok, augusta 24, 2009

Čáčov (22/08/2009)

Amfora - Brodské 4:3 (1:0)

V sobotu 22/08/2009 popoludní sme odohrali odvetný zápas s mužstvom Brodského.


V príjemnom počasí a na dobrom teréne sa hral kvalitný rýchly futbal. Hneď v úvode sa nám podarilo zakončiť zásluhou
Ericha Macka už našu prvú šancu, čo nás upokojilo a odvtedy sa zápas odohrával zväčša medzi šestnástkami. Súper sa síce tlačil do šance, no tie gólové sa mu vytvoriť nepodarilo. A to sa veľmi nedarilo ani nám na druhej strane ihriska.

Druhý poločas už bol na góly bohatejší. Opäť sa nám v úvode podarilo streliť gól, keď rýchly protiútok zakočil
Erich Macek, no súperovi sa podarilo onedlho tiež skórovať. V ďalšej časti zápasu začalo pršať čo hru ešte viac zrýchlilo a začali pribúdať šance. Tie naše sa po strelách Igora Kozaiteka a individuálnej akcii Daniela Španku skončili gólmi. No súper sa nevzdal a odpovedal druhým úspešným zásahom. A tesne pred koncom sa mu dokonca podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu. No to bolo našťastie už tesne pred koncom zápasu, takže už nemal čas na vyrovnanie.

Obe mužstvá predviedli v tomto zápase kvalitné výkony, no nám sa konečne po dlhšom čase podarilo vyhrať. Aj keď sme sa o svoje víťazstvo museli pobyť až do konca zápasu.

Zostava:
M.Hrušecký - J.Dubec, M.Hercegh, R.Rehák, B.Hanák - M.Petrovič, D.Španka, J.Španka, I.Kozaitek, I.Mareček - E.Macek ( P.Galbavý )

Strelci po 15.zápase:
E.Macek 19, V.Prokop 6, J.Španka 4, D.Španka 4, I.Kozaitek 4, M.Petrovič 2, P.Galbavý 2, M. Dermíšek, A.Slezák 1, R.Rehák 1, R.Mihál 1

Žiadne komentáre: