pondelok, augusta 17, 2009

Šaštín (15/08/2009)

Šaštín - Amfora 4:3 (4:0)

V sobotu 15/08/2009 popoludní sme odohrali odvetný zápas v Šaštíne s domácim mužstvom.


Na zápas sme nastúpili skoro popoludní v dosť horúcom počasí. To akoby predznamenalo horúce chvile ktoré sme hneď od začiatku zápasu zažívali. Naša hra bola nekoncetrovaná, málo sme sa pohybovali, zle rozohrávali a vôbec nestačili reagovať na súperové rýchle protiútoky. Preto sme sa vôbec nečudovali že sme v prvom poločase inkasovali štyri góly.


Do druhého poločasu sme nastúpili s úlohou neprehrať veľa. Začali sme sa lepšie pohybovať po ihrisku, viac bojovať, presnejšie prihrávať a naše prekvapenie sa hra začala meniť. Preskupený stred obrany na čele s brankárom už neinkasoval, ba naopak, postupne sme sa začali presadzavať v ofenzíve. Najprv nás naštaroval gól
Ericha Macka z pokutového kopu a onedlho povzbudila úspešná trefa Radoslava Mihála. A tesne pred koncom sme sa strelecky presadili opäť zásluhou Ericha Macka. Neboli sme ani ďaleko od vyrovnania, no to sa nám už bohužiaľ nepodarilo.

V prvom poločase tohto zápasu sme podali katastrofálny výkon. Našťastie a hlavne na naše prekvapenie sme sa v druhom poločase zomkli k fantastickému výkonu. No za hru predvedenú v tom prvom poločase sme si konečnú remízu nezaslúžili.

Zostava:
M.Hrušecký - J.Dubec, Ľ.Rehák, V.Rosa, B.Hanák - M.Dermíšek, D.Španka, R.Mihál, I.Kozaitek, R.Rehák - E.Macek ( P.Galbavý )

Strelci po 14.zápase:
E.Macek 17, V.Prokop 6, J.Španka 4, D.Španka 3, I.Kozaitek 3, M.Petrovič 2, P.Galbavý 2, M. Dermíšek, A.Slezák 1, R.Rehák 1, R.Mihál 1

Žiadne komentáre: