pondelok, augusta 10, 2009

Rovensko (09/08/2009)

Amfora - Skalica 2:5 (0:2)

V nedeľu 09/08/2009 dopoludnia sme v Rovensku hostili mužstvo Skalice.


Na prenajatom ihrisku v Rovensku, kde nám domáci aj tentoraz pripravili výborné ihrisko sa hral dobrý futbal v ktorom sa ale bohužiaľ viac presadzovali hosťujúci hráči. Už v úvode sa po našej chybe v obrane dostali do vedenia. My sme vôbec nehrali zle, no naša koncovka bola viac ako katastrofálna. Zo štyroch šancí v prvom poločase ani jedna neskončila v sieti. To tretia súperova v poradí áno.

V druhom poločase sa obraz hry nezmenil. Hral sa obojstranne dobrý futbal so šancami na oboch stranách, no zasa to bol súper, komu sa podarilo svoje šance premeniť do úspešných gólových situácií. Až keď už sme prehrávali o dva góly sa podarilo najprv
Romanovi Rehákovi a neskôr ešte Petrovi Galbavému skórovať, no viac gólov už sa nám v tomto zápase nepodarilo streliť.

V zápase v ktorom podali obe mužstvá kvalitný výkon vyhralo to mužstvo, ktoré bolo úspešnejšie v premieňaní gólových situácii. A v tom sme my dnes bohužiaľ šťastie nemali.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, I.Kozaitek, R.Šifel, B.Hanák - J.Rosa, D.Španka, M.Dermíšek, R.Rehák - E.Macek, V.Prokop ( I.Mareček, P.Galbavý, Ľ.Rehák st. )

Strelci po 13.zápase:
E.Macek 15, V.Prokop 6, J.Španka 4, D.Španka 3, I.Kozaitek 3, M.Petrovič 2, P.Galbavý 2, M. Dermíšek, A.Slezák 1, R.Rehák 1

Žiadne komentáre: