pondelok, mája 07, 2007

Brodské (05/05/2007)

Brodské - Amfora 4:2 (1:0)

V sobotu 05/05/2007 sme odohrali náš prvý zápas sezóny, ktorý sa uskutočnil v Brodskom. Iba jedenásti sme vyštartovali spred EUROdomu s odhodlaním nesklamať. Ide teraz ale koho. Seba? Či súpera?

V prvom rade sme nesklamali súpera, ktorý sa na nás očividne tešil. Po krátkej rozcvičke a čakaní na špílmachra mužstva, ktorý sa zdržal v kabíne sme mohli začať. Vedomí toho, že súper má na lavičke šesť náhradníkov a mi ani jedného sme začali hrať opatrne a zbytočne sme sa nebláznili. Teda hlavne tí vzadu, ktorí vedeli že ich ešte čaká druhý poločas a pravidelné nebezpečné útoky súpera.

Prvá nebezpečná situácia vznikla po zakopnutí domáceho útočníka v našej šestnástke, po čom pozorný rozhodca nariadil pokutový kop. František Melicher sa však penalty nezľakol a pokus domáce strelca očami vytlačil nad brvno svojej brány. Potom však stredom ihriska prešiel domáci hráč a kedže nebol nikým atakovaný umiestnenou strelou z 25metrov trafil presne. Tento stav zostal až do konca prvého poločasu, i keď i mi sme si vypracovali zopár šancí ale chýbala finálna prihrávka či správne zakončenie.

V druhom poločase sme inkasovali druhý gól a pomaly sme začali hľadieť na časomieru. Potom sme však založili rýchly protiútok ktorý sa končil presnou strelou Daniela Španku a náš kurz na chvíľu stúpol. Nie však na dlho. Jozef Dubec krásne umiestnil hlavičku do siete, no bohužiaľ, bola to sieť našej brány. Zbrane sme však nezložili a z niekoľkých ďalších brejkových pokusov sa ujala akcia na konci ktorej bol Erich Macek. To však už bolo z našej strany všetko a do konca zápasu už sme boli pod dosť veľkých tlakom, ktorý vyústil vo štvrtý gól domácich.

Po skončení zápasu musíme konštatovať, že sme nesklamali ani seba a že na prvý zápas sme podali v podstate uspokojivý výkon. Veríme, že sa budeme už len a len zlepšovať. Máme na to celú sezónu.

Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, D.Španka, R.Šifel, B.Hanák - M.Hercegh, I.Kozaitek, Ľ.Rehák, M.Gašpárek - E.Macek, V.Mešťánek

Strelci po 1.zápase:
D.Španka 1, E.Macek 1

Žiadne komentáre: