pondelok, mája 14, 2007

Čáčov (13/05/2007)

Amfora - Kúty 0:5 (0:5)

V nedeľu 13/05/2007 sme odohrali náš prvý zápas sezóny na domácom trávniku. A nebol najvydarenejším. V podstate bol veľmi nevydarený.

Do zápasu sme vstupovali s tým, že máme k dispozícii dosť silný káder. Lenže čo sa zdá byť silné pri predzápasovom fotení, nemusí byť také aj počas zápasu. A tak sa aj stalo. V prvom poločase sme si nevypracovali vôbec žiadnu reálnu šancu na ohrozenie súperovej brány. Hralo sa v podstate len medzi šestnástkami až na jednu výnimku, keď po rýchlom brejku súper presne zakombinoval a úspešne zakončil svoju akciu.

Do druhého poločasu sme nastupovali s odhodlaním viacej kombinovať a spresniť prihrávky. To prvé nám vydržalo 20 sekúnd, to druhé ešte menej. Po excelentnej prihrávke Borisa Hanáka sa k lopte dostal hosťujúci útočník a následná snaha brankára Františka Melichera sa skončila penaltou. V tomto zápase náš brankár úspešný tak ako v predchádzajúcom nebol a už v prvej minúte druhého poločasu sme prehrávali o dva góly. Následná snaha o zdramatizovanie zápasu priniesla už iba otvorené vrátka v našej obrane čo hosťujúci hráči ešte tri razy využili. Za celý zápas sme si vypracovali iba jednu jedinú šancu, keď krížnu strelu Ericha Macka z rohu šestnástky hosťujúci brankár s námohou vytlačil na roh. A to je na naše kvality skutočne málo.

Po skončení zápasu sme museli konštatovať, že ani rozhodca nepomohol, no skutočne, horšie už hrať ani nemôžeme. Teda, v to po tomto víkende všetci dúfame.

Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, D.Španka, R.Šifel, B.Hanák - M.Hercegh, J.Španka, I.Kozaitek, R.Rehák - E.Macek, Z.Maněna ( D.Manďák, Ľ.Rehák, Ľ.Rehák st., M.Gašpárek, J.Otrubčák, M.Kling )

Strelci po 2.zápase:
D.Španka 1, E.Macek 1

Žiadne komentáre: