pondelok, mája 28, 2007

Šaštín (26/05/2007)

Šaštín - Amfora 6:0 (2:0)

V sobotu 26/05/2007 sme odohrali veľmi ťažký zápas. A nebolo nám po ňom do reči.

I keď sme na zápas cestovali v dobrej nálade, ktorú kazilo ako tak horúce počasie, už po pár minútach zápasu sme zistili, že dobrá nálada dlho nevydrží. Súper sa na nás veľmi dobre pripravil a od úvodu sme boli pod dosť značným tlakom. Z času na čas sa nám z neho darilo dostať keď sa nám zadarila kombinácia, no tá pred šestnástkou súpera úplne končila. Súper nás načal hneď v úvode a pretože naša odpoveď nebola rovnako úspešná, keď Patrik Gabriel iba orazil pravú tyč a Roman Rehák z následnej dorážky prekopol, prišiel súperov druhý gól. Tentoraz z penalty po ruke Borisa Hanáka v šestnástke. Do poločasu sme mali ešte jednu veľkú príležitosť keď Miroslav Kling prešiel v šestnástke cez dvoch hráčov no strela už nemala takú razanciu aby bola úspešná.

Do druhého poločasu sme nastupovali s tradičným odhodlaním niečo urobiť s výsledkom, no súper nám to bohužiaľ nedovolil. I keď sme sa dopracovali k sľubným šanciam a strelu Juraj Otrubčáka domáci brankár len s námahou vyškriabal na roh, strela Borisa Hanáka skončila len pár centimetrov od ľavej šibenice, Patrik Gabriel po kľučkách v šestnástke už nemal toľko síl na zakončenia a hlavička Daniela Španku skončila na brankovej čiare v rukách brankára, naša snaha nepriniesla ani jeden gól. To súper bol úspešnejší a ešte si za faul Borisa Hanáka v šestnástke dovolil nepremeniť ďalšiu penaltu. To aj preto, že si počas druhého poločasu pripravil niekoľko šancí, z ktorých štyri skončili v našej sieti. A to ešte musíme pochváliť Františka Melichera, ktorý okrem "očného" zákroku pri penalte ešte zopár krát zabránil súperovi v strelení ďalších gólov.

Celkové skóre vyzerá hrozivo, škoda nepremenených šancí, výsledok by bol krajší. No musíme uznať, súper bol veľmi dobrý.

Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, I.Kozaitek, D.Španka, B.Hanák - M.Gašpárek, M.Hercegh, P.Gabriel, Ľ.Rehák, R.Rehák - E.Macek ( Ľ.Rehák st., I.Mareček, J.Otrubčák, M.Kling )

Strelci po 4.zápase:
E.Macek 3, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, M.Kling 1

Žiadne komentáre: