pondelok, júna 04, 2007

Čáčov (03/06/2007)

Amfora - Malacky 3:7 (2:2)

V nedeľu 03/06/2007 sme nastúpili na náš prvý vzájomný zápas s mužstvom Malaciek. Súper bol pre nás veľkou neznámou rovnako ako mokrý trávnik po celonočnom daždi.


Ako vždy sme do zápasu nastupovali s odhodlaním. Zo začiatku opatrné stretnutie, ktoré v prvom poločase sprevádzal občas hustý dážď, sa nakoniec premenilo na peknú strelnicu. V prvom poločase sa zväčša súper hrnul na našu bránu a dva razy sa po chybe obrany aj ujal vedenia, no vždy sme dokázali včas odpovedať Erichom Mackom a Jurajom Otrubčákom, i keď sa pod oba góly rovnako podpísala hosťujúca obrana.


V druhom poločase sme to pre zmenu boli mi, čo sme sa hrnuli do útoku. Možno navnadený polčasovým výsledkom sme viacej otvorili hru, čo nám bolo osudné a súper z protiútokov trestal. Postupne až piatimi gólmi. My sme sa predsalen presadili po peknej akcii zakončenej Erichom Mackom, no to bolo v čase keď už sme prehrávali o tri góly. A i keď sme si v tomto zápase vypracovali v pohľade na doterajšie stretnutia asi najviac šancí, zostali na mokrom teréne bohužiaľ nevyužité.


Celkovo sa pod priebeh i výsledok stretnutia podpísalo daždivé počasie, ktoré malo vplyv na celkovú obojstranne rozháranú hru no i lepšiu streleckú efektivitu futbalovo skúsenejších hostí.

Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, D.Španka, I.Kozaitek, B.Hanák - M.Hercegh, J.Španka, J.Otrubčák, E.Macek - D.Manďák, M.Gašpárek ( I.Mareček, J.Chocholáček, P.Galbavý )

Strelci po 5.zápase:
E.Macek 5, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, M.Kling 1, J.Otrubčák 1

Žiadne komentáre: