pondelok, júna 11, 2007

Kúty (10/06/2007)

Kúty - Amfora 3:2 (1:2)

V nedeľu 10/06/2007 sme v obrovskej horúčave nastúpili na prvú tohtoročnú odvetu s mužstvom Kútov.

I keď sme dali viac gólov ako súper, zasa sme nevyhrali. V prvom poločase to bol náš najlepší výkon v tomto roku. Súpera sme do veľkých akcií nepustili a ich šance sa končili na úrovni našej šestnástky. Naopak, my sme si postupne peknými kombináciami vytvárali sľubné šance. Tú prvú už v prvej minúte nezakončil Boris Hanák, no o desať minút sa po narážačke vrútil do šestnástky a strelou k tyči otvoril skóre. O chvíľu sa do listiny strelcov zapísal aj Daniel Španka, no na našu smolu to bola naša brána kde skončila jeho hlavička. No do konca prvého poločasu sme sa ešte ujali vedenia, keď sa po narážačke tentoraz dostal do šestnástky Roman Rehák a nekompromisne zakončil. A to sa ešte Miroslav Kling sám pred brankárom zľakol svojej šance a z piatich metrov prekopol bránu.


Na druhý poločas sme sa o prestávke špeciálne pripravovali, no nebolo nám to nič platné. To čoho sme sa obávali, že može prísť, prišlo. V priebehu prvých piatich minút súper nielenže vyrovnal, ale po ďalšej chybe sa aj dostal do vedenia. Naša hra v druhom poločase v ohromnej horúčave stratila šťavu a už sme nenašli dostatok síl na vyrovnanie.


Je to veľká škoda, myslím, že sme odohrali veľmi dobrý zápas ale stále nám chýba ešte ten malý krôčik k tomu, aby sme mohli byť konečne úspešný. Snáď už v najbližšom stretnutí.

Zostava:
F.Melicher - I.Mareček, D.Španka, J.Chocholáček, B.Hanák - V.Flóro, J.Španka, I.Kozaitek, R.Rehák - M.Gašpárek, M.Kling ( Ľ.Rehák st., M.Šrámek )

Strelci po 5.zápase:
E.Macek 5, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, M.Kling 1, J.Otrubčák 1, B.Hanák 1, R.Rehák 1

Žiadne komentáre: