pondelok, júna 25, 2007

Čáčov (24/06/2007)

Amfora - Závod 8:2 (3:1)

V nedeľu 24/06/2007 sme nastúpili na ďalší domáci zápas proti mužstvu Závodu.


A konečne sme si mohli pripísať prvé víťazstvo v sezóne. Celý zápas sme mali pod kontrolou a v určitých fázach zápasu sme predvádzali skutočne dobrý futbal. Skóre otvoril dvomi krásnymi strelami spoza šestnástky okorenenými dvomi gólmi Igor Kozaitek a do polčasu po individuálnej akcii pridal ďalší gól Miroslav Kling, keď sa medzitým súperovi podarilo z penalty znížiť.


Po prestávke už bolo postupom času cítiť, že súperovi dochádzajú sily, čo sme dokázali tentoraz využiť a postupne sme pridávali ďalšie góly, keď sa ešte tri krát trafil Miroslav Kling a po jednom góle zaznamenali Martin Gašpárek a Roman Rehák. Súperovi sa aj vďaka nedorozumeniu v našej obrane podarilo ešte raz rozvlniť sieť našej brány.


Konečne sme vyhrali, čo k tomu dodať.

Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, D.Španka, I.Kozaitek, B.Hanák - M.Hercegh, J.Španka, J.Ružička, R.Rehák - E.Macek, M.Kling ( M.Gašpárek, J.Otrubčák, Ľ.Rehák, J.Chocholáček, I.Mareček )

Strelci po 8.zápase:
E.Macek 6, M.Kling 5, I.Kozaitek 2, R.Rehák 2, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, J.Otrubčák 1, B.Hanák 1, M.Gašpárek 1

Žiadne komentáre: