pondelok, júna 18, 2007

Čáčov (17/06/2007)

Amfora - Šaštín 1:4 (0:2)

V nedeľu 17/06/2007 sme nastúpili na našom trávniku na odvetu proti mužstvu Šaštína.


Vedeli sme že nás čaká silný súper a preto sme boli extra odhodlaný bojovať. Prvým "úderom" pre nás bola absencia Františka Melichera v bráne, ktorého Erich Macek v prvom poločase a Roman Šifel v druhom nedokázali nahradiť. Hra bola ako tak po celý zápas vyrovnaná ale pri premieňaní šancí bol súper efektívnejší. A to hlavne vďaka tomu, že dokázal v prvom poločase využiť obe chyby v obrane. To nám sa bohužiaľ ani raz nepodarilo.


V druhom poločase sme boli dokonca strelecky aktívnejší a dokázali sme sa dostať do veľmi slubných šancí, no neskúsenosť nášho mužstva bola cítiť. V prvých desiatich minútach to bol dokonca nevídaný drtivý tlak, no bez úspechu. Naopak, bol to súper ktorý dokázal po rohovom kope a ďalšej obrovskej chybe zvýšiť svoj náskok. Až za tohto nepriaznivého stavu sme sa dokázali konečne presadiť a po peknej akcii Erich Macek ako tak dokázal ešte na chvíľu zdvihnúť naše šance na lepší výsledok, ktoré bohužiaľ o chvílu súper svojim štvrtým gólom úplne pochoval.

Možeme len konštatovať, že súper bol jednoducho nad naše sily, ale výkon ktorý sme predviedli bol veľmi ale veľmi sympatický.

Zostava:
E.Macek (R.Šifel) - J.Dubec, J.Chocholáček, R.Šifel, B.Hanák - V.Flóro, M.Hercegh, J.Španka, D.Španka, I.Kozaitek - R.Rehák ( M.Gašpárek, M.Šrámek, M.Kling, J.Otrubčák )

Strelci po 7.zápase:
E.Macek 6, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, M.Kling 1, J.Otrubčák 1, B.Hanák 1, R.Rehák 1

Žiadne komentáre: