pondelok, mája 21, 2007

Čáry (20/05/2007)

Čáry - Amfora 5:5 (4:1)

V nedeľu 20/05/2007 sme odohrali ďalší zápas. A konečne sme získali prvý bod.

Hneď od úvodu sme sa snažili dostať zápas pod našu kontrolu aby sme už konečne bodovali. To, že sme mali loptu na kopačkách neznamená, že sme zápas kontrolovali. To sa veľmi úspešne darilo domácim hráčom. Veď počas prvého poločasu sa dostali do piatich vážnejších akcií z ktorých štyri dotiahli do úspešného konca. Efektivita domácich úzko kontrastovala s mizivou efektivitou našich ofenzívnych hráčov, z ktorých sa presadil iba Patrik Gabriel. Niet preto divu, že výsledok po prvom poločase vyzeral tak hrozivo.

Do druhého poločasu sme nastupovali už bez náhradníka, keď ihrisko musel pre zranenie opustiť Roman Šifel. Tento fakt a únava, ktorá pomaly padala na domácich hráčov, boli skutočnosti ktoré ovplyvňovali priebeh hry. Zakrátko sa nám podarilo po akcii Mariána Hercegha znížiť, no súper znovu pridal ďalší gól. Potom sme mali výhodu pokutového kopu, no domáci brankár polostrelu Patrika Gabriela vystihol. Tesne pred koncom prišli chvíle Ericha Macka, ktorý svoje šance s poradovým číslom 11 a 12 konečne úspešne zakončil. V poslednej minúte zápas doviedol do remízovej podoby strelou Miroslav Kling.

Získali sme prvý bod a na tom nie je čo komentovať. Dúfame, že ďalšie body budú pribúdať.

Zostava:
F.Melicher - Ľ.Rehák st., I.Kozaitek, R.Šifel, B.Hanák - M.Hercegh, J.Chocholáček, M.Kling, P.Gabriel, M.Gašpárek - E.Macek ( I.Mareček )

Strelci po 3.zápase:
E.Macek 3, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, M.Kling 1