pondelok, júla 02, 2007

Kunov (01/07/2007)

Amfora - Malacky 0:3 (0:2)

V nedeľu 01/07/2007 sme nastúpili na svoj domáci zápas opäť proti mužstvu Malaciek, no tentoraz na ihrisku v Kunove.


Ale žiadna zmena sa nekonala. Súper prišiel vo veľmi dobrej zostave a za celý zápas nám nič, vôbec nič nedovolil. Može za to možno aj úvod, ktorý sme neskutočne spackali. Dve totálne chyby v defenzíve v podstate rozhodli zápas. Súper už potom len kontroloval zápas. Síce sme sa snažili vypracovať si nejakú tú šancu, ale v nedeľu to akosi nešlo.


Po prestávke sme sa snažili udržať hru čo najďalej od našej brány, ale bol to hlavne náš brankár František Melicher, ktorý má najväčšiu zásluhu na tom, že sa súperovi podarilo streliť už iba jeden gól. V závere zápasu predsalen prišli nejaké šance aj na našej strane, ale žiadne z nich neboli úplne gólové a aj tie čo sme si vypracovali, súperov brankár jednoducho zneškodnil.


No, nezostáva nám nič iné, ako to súperovi vrátiť v odvete na jeho ihrisku.


Zostava:
F.Melicher - J.Dubec, D.Španka, R.Šifel, B.Hanák - M.Hercegh, J.Španka, I.Kozaitek, R.Rehák - E.Macek, J.Ružička ( M.Gašpárek, J.Otrubčák, Ľ.Rehák, Ľ.Rehák st., M.Kling )

Strelci po 9.zápase:
E.Macek 6, M.Kling 5, I.Kozaitek 2, R.Rehák 2, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, J.Otrubčák 1, B.Hanák 1, M.Gašpárek 1

Žiadne komentáre: