pondelok, júla 30, 2007

Malé Leváre (29/07/2007)

Malacky - Amfora 2:3 (0:0)

V nedeľu 29/07/2007 sme na fantasticky upravenom ihrisku v Malých Levároch zohrali prvé z odvetných stretnutí s mužstvom Malaciek.


A tentoraz sme odohrali veľmi dobré stretnutie. Celý zápas sme sa snažili držať loptu pod kontrolou čo sa nám aj v podstate darilo. Súperovú bránu sme zamestnávali pravidelnými streleckými pokusmi, ktoré boli ale zväčša iba zo strednej vzdialenosti. No z tohto pohľadu bol súper v určitých okamihoch nebezpečnejší. Dobre bránil a jeho rýchle protiútoky robili našej obrane problémy. Ešteže sme v bráne mali Františka Melichera.


Do druhého poločasu sme ako vždy nastupovali s odhodlaním vydržať v nastúpenom trende. Bohužiaľ, bol to súper ktorý sa po ďalšom rýchlom protiútoku ujal vedenia. Potom sa na súperovu bránu rútil Erich Macek no jeho strela skončila iba na pravej tyči. Našťastie sa po jednom z ďalších obliehaní súperovej šestnástky dostala lopta k Janovi Špankovi, ktorý vyrovnal. No, netrvalo dlho a po chybe v obrane sa súper opäť dostal do brejku a nekompromisne trestal. Našťastie päť minút pred koncom sa dostala lopta na hlavu Daniela Španku, ktorý aj s pomocou pravej tyče vyrovnal. Už to vyzeralo že sa zápas skončí remízou, keď v poslednej minúte nevydarený center Ľubomíra Reháka ml., spadol na prekvapenie všetkých do súperovej brány.


Zhodnotenie zápasu je veľmi jednoduché, dobré pripravené ihrisko, skutočne dobrý výkon.


Zostava:
F.Melicher - M.Hercegh, D.Španka, J.Chocholáček, B.Hanák - J.Barkóci, J.Španka, Ľ.Rehák, I.Kozaitek, R.Rehák - E.Macek (M.Kling, M.Šrámek, M.Dermíšek)

Strelci po 13.zápase:
E.Macek 7, M.Kling 5, J.Španka 5, R.Rehák 3, I.Kozaitek 2, M.Hercegh 2, B.Hanák 2, D.Španka 2, P.Gabriel 1, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1, Ľ.Rehák ml. 1

Žiadne komentáre: