pondelok, júla 16, 2007

Lakšárska Nová Ves (15/07/2007)

Výber rozhodcov Senica - Amfora 3:7 (0:3)

V sobotu 14/07/2007 popoludní sme na ihrisku v Lakšárskej Novej Vsi nastúpili k exhibičnému zápasu proti mužstvu zloženého s rozhodcov Senického okresu.


Tentoraz bolo vidieť že sme hrali proti súperovi, ktorý síce futbalu rozumie, no nemá toľko praktických skúseností s hrou s loptou.


Celý zápas sa niesol v úplne priateľskej atmosfére a to že mal prívlastok exhibície bolo vidieť v narastaní skóre na oboch stranách. Prvom poločase sa dva razy trafil Ján Španka a raz Jozef Chocholáček. V druhom poločase boli úspešný aj hráči nášho súpera. Využili tak neprítomnosť nášho brankára na tomto zápase. Z našich hráčov boli úspešný Roman Rehák, opäť Ján Španka, Marián Hercegh a z penalty Ľubomír Rehák st.


Zápas sa nám vydaril a ešte vydarenejší priebeh malo pozápasové posedenie.


Zostava:
E.Macek (B.Hanák, Ľ.Rehák st.) - R.Šifel, D.Španka, J.Chocholáček, B.Hanák - M.Hercegh, J.Španka, Ľ.Rehák - R.Rehák, M.Gašpárek (Ľ.Rehák st., M.Dermíšek)

Strelci po 11.zápase:
E.Macek 7, M.Kling 5, J.Španka 3, R.Rehák 3, I.Kozaitek 2, M.Hercegh 2, B.Hanák 2, D.Španka 1, P.Gabriel 1, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1, J.Chocholáček 1, Ľ.Rehák st. 1

Žiadne komentáre: