pondelok, júla 09, 2007

Kunov (08/07/2007)

Amfora - Brodské 2:2 (0:2)

V nedeľu 08/07/2007 sme nastúpili na svoj ďalší domáci zápas na ihrisku v Kunove, tentoraz proti Brodskému.


Súper bol kondične veľmi dobre pripravený a v strede ihriska nás veľa krát prehrával, no naštastie sa mu v koncovke veľa nedarilo a ak aj áno, v bráne sme mali oporu, Františka Melichera. V podstate sme ani nehrali zle ale súper sa rýchlymi krátkymi prihrávkami dostával cez stred ihriska a následne hrozil. Tak sa aj stalo v prvom poločase keď po takejto sprvu nevinnej akcii prenikol do šestnástky a úspešne zakončil. Nám sa podarilo v prvom poločase dostať do zopár pekných príležitstí ale v koncovke nám chýbal buď dôraz alebo väčší prehľad.


Po prestávke sme vedeli, že potrebujeme vyrovnať, ale bol to súper ktorý sa znovu radoval z ďalšieho gólu. A nebyť následnej ofsajdovej pozície, mohol mať už súper na konte tri góly. Snažili sme sa niečo urobiť s výsledkom, ale nemali sme už toľko síl ako v prvom poločase. Ale predsalen sme sa dočkali. Najprv Boris Hanák z priameho kopu ľavačkou utešene zatočil loptu nad súperovým múrom a umiestnil ju do siete. Vykresal tak iskričku nádeje. A dve minúty pre koncom sa Erich Macek dostal k odrazenej lopte tvrdou strelou k tyči zachránil remízu.


Myslím, že sme dosiahli veľmi dobrý výsledok proti skutočne silnému súperovi.


Zostava:
F.Melicher - Ľ.Rehák st., D.Španka, J.Chocholáček, B.Hanák - M.Hercegh, J.Španka, Ľ.Rehák, J.Otrubčák, R.Rehák - E.Macek ( M.Gašpárek, J.Rosa )

Strelci po 10.zápase:
E.Macek 7, M.Kling 5, I.Kozaitek 2, R.Rehák 2, B.Hanák 2, D.Španka 1, P.Gabriel 1, M.Hercegh 1, J.Otrubčák 1, M.Gašpárek 1

Žiadne komentáre: