nedeľa, júna 01, 2008

Malé Leváre (31/05/2008)

Malacky - Amfora 3:5 (3:2)

V sobotu 31/05/2008 popoludní sme nastúpili na ihrisku v Malých Levároch na odvetu s mužstvom Malaciek.

Na veľmi kvalitnom ihrisku v Malých Levároch sa hral zo začiatku skutočne hrozný futbal. Bolo to spôsobené vysokými teplotami ktoré v posledných dňoch rozpálili vzduch v dôsledku čoho sa ani jednému hráčovi na ihrisku nechcelo behať. Ale zasa netreba z tohto dôvodu znižovať kvalitu prvých štyroch gólov, po dvoch na oboch stranách ktoré počas týchto chvíľ padli. Z našej strany boli úspešní Ján Španka a Igor Kozaitek, ktorých strely vždy znamenali naše vedenie v zápase. Po tomto slabom úvode sa predsalen začal hrať aj behavejší futbal čo súper ešte do poločasu využil na strelenie tretieho gólu.

Začiatok druhého poločasu pokračoval už v svižnejšom tempe a pomaly sme získavali hru pod vlastnú kontrolu. Onedlho sa nám zásluhou Ericha Macka podarilo aj vyrovnať. V záverečnej časti zápasu nás najprv dostal do vedenia opäť
Ján Španka a tesne pred koncom našu prevahu v druhom poločase pretavil na vstrelenie piateho gólu Daniel Španka.

V zápase v ktorom oba súperi skôr bojovali s veľkou horúčavou ako medzi sebou sme prekvapili lepšou hrou a hernou prevahou v druhom poločase, čo sa nám bežne nestáva. Dúfajme, že to bude pozitívna zmena aj pre budúcnosť.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, J.Chocholáček, Ľ.Rehák, B.Hanák - M.Hercegh, V.Prokop, J.Španka, I.Kozaitek, M.Kling - E.Macek ( D.Španka, M.Šrámek, I.Mareček )

Strelci po 7.zápase:
V.Prokop 7, E.Macek 7, J.Španka 3, I.Kozaitek 3, M.Hercegh 1, J.Chocholáček 1, M.Petrovič 1, B.Hanák 1, P.Junas 1, D.Španka 1

Žiadne komentáre: