pondelok, júna 30, 2008

Rovensko (28/06/2008) - II.zápas

Amfora - GOGO Bratislava 4:1 (1:1)

V sobotu 28/06/2008 sme boli na turnaji v Rovensku. Druhý zápas (o tretie miesto) sme odohrali s mužstvom GOGO Bratislava.

Na zápas o umiestnenie sme nastúpili dokonca iba desiati a tak nám na pravej strane obrany musel vypomôcť Jozef Čech z Rohova, ktorému chceme touto cestou poďakovať. Súper sa do nás od začiatku pustil s veľkou energiou a často nás dostával pod tlak, ale až na jednu výnimku sa nám ho podarilo eliminovať. Tou jedno výnimkou bola nariadená penalta, ktorú súper premenil a dostal sa do vedenia v zápase. Táto situácia nás vyprovokovala k výraznej útočnej aktivite, ktorú ešte do poločasu využil na vyrovnanie Daniel Španka.

V druhom poločase sme pokračovali v našej aktivite z konca prvého poločasu a našu útočnú prevahu už v úvode zúžitkoval
Ján Španka na strelenie gólu, ktorý nás dostal do vedenia v zápase. A to už sme si do konca nenechali újsť. Zápas sa pomaly presunul na polovicu súpera a krátkymi nahrávkami sme sa ho snažili nepustiť k lopte. Následne sme si vypracovávali naše šance, z ktorých dve využil na strelenie gólu opäť Ján Španka.

Zápas o tretie miesto bol veľmi náročný, počasie a únava boli veľkými protivníkmi. Našťastie sme si lepšie rozložili naše sily a súpera v druhej časti zápasu pokorili.

Zostava:
P.Junas - J.Čech, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Petrovič, D.Španka, J.Španka ml., I.Kozaitek, R.Rehák - J.Španka

Strelci po 11.zápase:
E.Macek 11, V.Prokop 7, J.Španka 7, I.Kozaitek 3, M.Dermíšek 3, M.Petrovič 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, D.Španka 2, J.Chocholáček 1, B.Hanák 1

Žiadne komentáre: