pondelok, júna 30, 2008

Rovensko (28/06/2008) - I.zápas

Amfora - Rovensko 0:3 (0:0)

V sobotu 28/06/2008 sme boli na turnaji v Rovensku. Prvý zápas sme odohrali s domácim mužstvom.

Do tohto zápasu sme nastúpili aj s nádejnou mladou posilou, no proti súperovi ktorý nastúpil v najlepšej možnej zostave to bolo stále málo. Od začiatku zápasu sme boli pod obrovským tlakom a len veľmi zložito sme sa dostávali pred bránku súpera. Ale aj v tejto situácii sme zahrali veľmi dobre a silnejšieho súpera sme za prvý poločas vôbec nepustili k výraznej šanci.

V druhom poločase sa po zranení stopéra situácia iba zhoršila a tlak súpera bol neúnosný. Svoje urobilo aj slnečné počasie a tak netrvalo dlho a kapitulovali sme po prvý krát. Snažili sme sa aspoň o vyrovnanie skóre no súperova útočná aktivita nám k tomu veľa možností nedávala. V tejto situácii nás stálo veľa síl aby sme dokázali vyprodukovať nejakú útočnú aktivitu, ale aj zároveň odolávali útokom súpera. A tak netrvalo dlho a súper nám strelil ešte ďalšie dva góly.

Pohodový turnajový zápas nezastihol naše mužstvo v tej najlepšej situácii a lepšie pripravený súper nás po počiatočných problémoch nakoniec zlomil a porazil.

Zostava:
P.Junas - M.Hercegh, J.Chocholáček, J.Španka ml., B.Hanák - M.Petrovič, D.Španka, I.Kozaitek, M.Kling, R.Rehák - J.Španka ( J.Dubec )

Strelci po 10.zápase:
E.Macek 11, V.Prokop 7, J.Španka 4, I.Kozaitek 3, M.Dermíšek 3, M.Petrovič 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, J.Chocholáček 1, B.Hanák 1, D.Španka 1

Žiadne komentáre: