pondelok, júna 16, 2008

Čáčov (14/06/2008)

Amfora - Prietrž 4:1 (1:0)

V sobotu 14/06/2008 popoludní sme nastúpili na úplne prvý zápas s mužstvom Prietrže.

Neznámy súper nám nedovolil podceniť toto stretnutie. Preto sme od začiatku začali hrať síce opatrne ale poctivo. Celý prvý poločas sa hral vyrovnaný futbal a zväčša medzi šestnástkami. No už po desiatich minútach sme prvý raz pohrozili a hneď úspešne, keď sa po peknej kombinačnej akcii na až na druhý pokus presadil Milan Dermíšek. Potom už gól v prvom poločase nepadol i keď na to boli na oboch stranách dve obrovské príležitosti - pokutové kopy. Najprv sme túto výhodu dostali my ale lopta skončila iba na tyči a potom sa vyznamenal náš brankár Patrik Junas, ktorý zneškodnil súperov pokus.

Hneď v úvode druhého poločasu nás súper zatlačil pred šestnástku a po piatich minútach vyrovnal. Následne sa hral opäť vyrovnaný futbal bez šancí. Neskôr sme sa predsalen začali presadzovať a postupne sme strelili dva góly, jeden zásluhou Ericha Macka a ďalší opäť z kopačky
Milana Dermíška. Tesne pred koncom svoj vynikajúci výkon okorenil Milan Dermíšek, keď premenil náš druhý pokutový kop v tomto zápase.

Obe mužstvá odohrali dobrý zápas na dobrom teréne a v dobrom počasí. My sme radi, že sa na našej strane prejavila lepšia zohranosť a aktuálne aj lepšia kvalita.

Zostava:
P.Junas - J.Dubec, J.Chocholáček, R.Šifel, B.Hanák - M.Hercegh, M.Šrámek, I.Kozaitek, M.Dermíšek, R.Rehák - E.Macek ( Ľ.Rehák st., I.Mareček, D.Španka, J.Španka, P.Galbavý )

Strelci po 8.zápase:
E.Macek 8, V.Prokop 7, J.Španka 3, I.Kozaitek 3, M.Dermíšek 3, M.Hercegh 1, J.Chocholáček 1, M.Petrovič 1, B.Hanák 1, P.Junas 1, D.Španka 1

Žiadne komentáre: