pondelok, septembra 22, 2008

Brodské (20/09/2008)

Brodské - Amfora 1:1 (1:0)

V sobotu 20/09/2008 popoludní sme odohrali ďalší zápas s mužstvom Brodského.

Stretnutie sa odohralo v jemnom daždi, no na kvalitnom trávniku to vôbec nebolo cítiť. Od začiatku zápasu sme sa snažili diktovať tempo, čo nám vydržalo skoro po celý zápas. Domáci sa snažili vyrovnať hru čo sa im moc nedarilo, a tak hrozili hlavne z rýchlych protiútokov. Jeden z nich aj úspešne zakončili. My sme sa snažili vypracovať si nejaké šance, no finálna prihrávka do šestnástky viazla a strely spoza šestnástky končili vysoko nad bránou.

Obraz hry sa v druhom poločase nezmenil. Naša záložná rada sa snažili postupným útokom nájsť cestu do súperovej šestnástky, no bohužiaľ nedarilo sa. Domáci naopak využívali každú možnosť na rýchly protiútok, čo nám robilo veľké problémy. Keď už sa zdalo, že domáci svoj chudobný náskok ubránia, prišiel náš vydrený úder. Krátko pred koncom sa v skrumáži po rohovom kope presadil Boris Hanák a zabezpečil konečnú remízu.

Zápas v jemnom daždi ale na vynikajúcej hracej ploche sa nám nevydaril. Neboli sme schopní vypracovať si žiadne vyložené šance, preto nie je divu že sme boli radi i tejto vydrenej remíze.

Zostava:
P.Junas - M.Dermíšek, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - M.Petrovič, D.Španka, I.Kozaitek, J.Španka, R.Rehák - E.Macek ( I.Mareček, J.Chocholáček )

Strelci po 20.zápase:
E.Macek 19, J.Španka 8, V.Prokop 7, I.Kozaitek 6, M.Petrovič 4, M.Dermíšek 3, D.Španka 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, R.Rehák 2, B.Hanák 2, J.Chocholáček 1, M.Šrámek 1, M.Bobot 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: