pondelok, septembra 01, 2008

Čáčov (31/08/2008)

Amfora - Šaštín 2:7 (1:2)

V nedeľu 31/08/2008 sme v Čáčove odohrali odvetný zápas s mužstvom Šaštína.

Zápas nás bohužiaľ nezastihol v dobrom rozpoložení. Od začiatku sme hrali nedôsledne a prehrávali veľa dôležitých osobných súbojov. Po dvoch takýchto nedôslednostiach sa dostal súper čoskoro do dvojgólového vedenia. Následne sa hra vyrovnala a odohrávala zväčša medzi šestnástkami. My sme sa len veľmi ťažko dostávali do šancí, ale predsalen sa nám z jednej podarilo ešte pred koncom prvého poločasu snížiť skóre zápasu po hlavičke Stanislava Zicha.

V druhom poločase sme si dali za cieľ zvýšiť našu aktivitu a skúsiť minimálne vyrovnať skóre zápasu. No hneď v úvode sme vyprodukovali ďaľšie tri po sebe idúce chyby v obrane, ktoré súper bez váhania využil a rozhodol tak o výsledku tohto zápasu. Potom už tempo hry pokleslo a my sme sa snažili aspoň trochu zkorigovať skóre. Bohužiaľ sa nám to podarilo iba raz z kopačky Igora Kozaiteka, no súper dokázal na tento gól ihneď zareagovať a vsietil do konca zápasu ešte ďalšie dva góly.

Odohrali sme veľmi zlý zápas i keď výsledok až tak nezodpovedá priebehu hry, no chyby a nedôslednosti ktorým sme sa nedokázali vyvarovať sa zobrazili v množstve obdržaných gólov.

Zostava:
P.Junas - Ľ.Rehák st., M.Hercegh, M.Šrámek, B.Hanák - M.Petrovič, I.Kozaitek, S.Zich, J.Španka, R.Rehák - E.Macek

Strelci po 18.zápase:
E.Macek 19, J.Španka 8, V.Prokop 7, I.Kozaitek 6, M.Petrovič 4, M.Dermíšek 3, D.Španka 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, R.Rehák 2, J.Chocholáček 1, B.Hanák 1, M.Šrámek 1, M.Bobot 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: