pondelok, septembra 08, 2008

Malé Leváre (06/09/2008)

Malacky - Amfora 4:0 (1:0)

V sobotu 06/09/2008 popoludní sme odohrali ďalší odvetný zápas s mužstvom Malaciek.

Na ako vždy parádnom trávniku v Malých Levároch sa hral veľmi dobrý futbal. I keď bolo po dlhšom období opäť dosť horúco, na tempe hry to nebolo vidieť. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú a s postupom času pribúdali i šance. Viac ich bolo na kopačkách domácich a jedna z nich sa dokonca skončila gólom. My sme sa snažili o vyrovnanie, no zostalo iba pri šanciach.

V druhom poločase bol obraz hry totožný. Hralo sa vo svižnom tempe a každú chvíľu sa hralo pred inou bránou. Domáci sa onedlho dostali do dvojgólového vedenia a po chybe v obrane a následnej penalte už viedli o tri góly. Naša snaha o strelenie gólu bola tentoraz márna. Postupne naša hra strácala energiu a šance pribúdali čím ďalej tým ťažšie. Tesne pred koncom, keď už bolo jasné že sa nezmôžeme ani na čestný úspech, súper uzavrel stretnutie svojím štvrtým gólom.

Tentoraz sme odohrali zaujímavý zápas v ktorom sme na pohľad vôbec neboli slabším mužstvom no bohužiaľ dokázali sme hrať so súperom vyrovnanú partiu iba medzi šestnástkami.

Zostava:
P.Junas - I.Mareček, M.Hercegh, M.Kling, B.Hanák - D.Španka, I.Kozaitek, R.Petrák, J.Španka, R.Rehák - E.Macek ( M.Šrámek, J.Chocholáček )

Strelci po 19.zápase:
E.Macek 19, J.Španka 8, V.Prokop 7, I.Kozaitek 6, M.Petrovič 4, M.Dermíšek 3, D.Španka 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, R.Rehák 2, J.Chocholáček 1, B.Hanák 1, M.Šrámek 1, M.Bobot 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: